Agenda

mrt
19
ma
2018
Pasen in de Palace Promenade
mrt 19 @ 13:00 – apr 2 @ 17:00
Pasen in de Palace Promenade @ Palace Promenade

In de twee weken voorafgaand aan Pasen kunnen de bezoekers van de Palace Promenade raden hoeveel eitjes er in een grote box zitten. Iedereen kan raden hoeveel er in zitten, uit alle aanmeldingen met het goede aantal wordt uiteindelijk een winnaar gekozen die een geheel verzorgde brunch voor maximaal 6 personen wint bij een van de horeca van de Palace Promenade.

Tevens zal er een interactief paasspel worden geplaatst. De bezoekers van de Palace Promenade worden uitgedaagd om de vallende paaseieren te vangen.
Voor iedere deelnemer is er een kleinigheidje.

http://palacepromenade.nl/nl/evenementen/

mrt
23
vr
2018
Spaanse les in Het Kalhuis
mrt 23 @ 10:00 – 11:30
Spaanse les in Het Kalhuis @ Het Kalhuis

Elke vrijdagochtend van 10.00-11.30 uur wordt in Het Kalhuis aan de Badhuisstraat 177, Spaanse les voor lichtgevorderden gegeven niveau B1 en B2.
De kosten hiervoor bedragen : € 21,00 voor 7 lessen.
Voor aanmelding kunt u langskomen of bellen 070-3069900

Stoelyoga in Wijkwinkel
mrt 23 @ 10:30
Stoelyoga in Wijkwinkel @ Wijkwinkel

Elke vrijdag wordt er om 10.30 uur Stoelyoga gegeven door yoga docente Dineke Los in de Wijkwinkel aan de Gentsestraat 22A. Bent u iets ouder of wat minder flexibel of u heeft een fysieke beperking dan is Stoelyoga het middel om toch flexibel te blijven. En u weet hoe flexibeler hoe veerkrachtiger. Er worden oefeningen gedaan op en met de stoel, zover dit voor u haalbaar is.

Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar bij de Stoelyoga. U kunt zich dagelijks aanmelden tussen 10.00 en 13.00 uur via telefoon: 070-3541081.

Muziek op de Pier
mrt 23 @ 16:00 – 20:00
Muziek op de Pier @ Pierpodium

Thank God it’s Friday! En dus is het weer de hoogste tijd voor The Lighthouse Music Collective. Thank God voor de de grootste hits uit the ’80, ’90 en de nullies!

DJ Cassus zorgt voor heerlijke deuntjes en De Pier zorgt voor jouw dosis bier en Gin Tonic’s op de altijd bruisende FoodBoulevard! Het uitzicht en een gezellige sfeer doen de rest. De perfecte weekafsluiter voor alle harde werkers waardoor jij helemaal klaar bent voor de rest van het weekend.

Jouw welverdiende borrel! Deze vrijdag van 16.00 tot 20.00 uur.

Harbour Lights bij STeam
mrt 23 @ 19:00
Harbour Lights bij STeam @ STeam Scheveningen

Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je elke vrijdag tot en met zondag september zoals gebruikelijk de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights.

Productavond ‘Zonnepanelen’ Gasvrij Scheveningen
mrt 23 @ 19:00
Productavond 'Zonnepanelen' Gasvrij Scheveningen @ WOS-zaal (1e etage)

Na twee succesvol verlopen algemene informatie avonden over het project Gasvrij Scheveningen gaat men op vrijdag 23 maart de diepte in over het toepassen van zonnepanelen. Iedereen is van harte welkom vanaf 19.00 uur in de WOS-zaal aan de Badhuisstraat 175 (eerste verdieping). Aanvang 19.30 uur.

* Roel Pronk van Solar Engineers zal dieper ingaan op het toepassen van zonnepanelen. Roel heeft de volgende tip; neem een kopie van uw elektriciteit nota mee zodat hij vrijblijvende informatie kan verstrekken over het te plaatsen aantal zonnepanelen op uw dak met een kostenindicatie.
* Ruurd Abma van Buurt Energie Statenkwartier zal iets vertellen over zijn ervaringen met de toepassing van collectieve zonnepanelen.
* Wim Schutten van het buurtinitiatief de Groene Regentes zal iets vertellen over het voeren van de zonnepanelenactie in de wijk Regentessekwartier. Hierbij komt een bijdrage vanuit het Klimaatfonds aan bod.
Gasvrij Scheveningen wil een groeiend netwerk van Scheveningers en derden zijn die nieuwe kansen, financieringsmogelijkheden en producten benut op weg naar een Duurzame Toekomst. Tijdens de inloop kunt u zich aanmelden voor de netwerkgroep Gasvrij Scheveningen.

Cafeweek Disco & Shots
mrt 23 @ 20:00
Jan Willem Vriend dirigeert de Derde van Schubert
mrt 23 @ 20:00
Jan Willem Vriend dirigeert de Derde van Schubert @ Zuiderstrandtheater

Vrijdag 23 maart, 20.00 uur in het Zuiderstrandtheater: Jan Willem de Vriend dirigeert het Residentie Orkest bij de Derde Symfonie en drie liederen van Schubert, Infelice van Mendelssohn en de Eerste Symfonie van Beethoven.

De Schubertcyclus die Jan Willem de Vriend langs alle symfonieën van de getergde Oostenrijkse componist voert, is al een groot succes. Op 23 en 25 maart staan de vier delen van de Derde Symfonie op het programma en drie liederen, gezongen door de Zweedse sopraan Lisa Larsson: So laßt mich scheinen van Schubert/Liszt, Die Forelle van Schubert/Britten en Gretchen am Spinnrade van Schubert/Reger. Samen met Infelice van Felix Mendelssohn-Bartholdy en de Eerste Symfonie van Ludwig van Beethoven is dit topconcert een ware ode aan de muziek.

Tickets zijn te koop via www.residentieorkest.nl.

mrt
24
za
2018
Taifun Modeflitsen bij Elite Mode
mrt 24 @ 10:00 – 17:00
Taifun Modeflitsen bij Elite Mode @ Elite Mode

Wat zijn de modetrands van dit voorjaar? Welke kleuren komen er terug in het modebeeld en hoe kunt u de diverse items het beste combineren?

Ontdek het en kom op zaterdag 24 maart vanaf 10.00 tot 17.00 uur naar de Taifun Modeflitsen!
De mannequins presenteren u de nieuwe collectie en laten u de combinatiemogelijkheden zien.

Bij een besteding van € 99,00 of meer ontvangt u op deze dag een paspoorthouder & kofferlabel* cadeau.

Open Dag bij Tennisclub De Metselaars
mrt 24 @ 11:00 – 17:00
Open Dag bij Tennisclub De Metselaars @ Tennisclub de Metselaars

Zaterdag 24 maart is er een Open Dag bij Tennisclub De Metselaars tussen 11.00 en 17.00 uur. Op deze dag kun je een gratis clinic volgen op de uitstekende Gravel Plus Premium banen aan de Berkenbosch Blokstraat 20. Het maakt niet uit of je al kunt tennissen. De Clinic start om 12.00 uur en om 15.00 uur. Wil je meedoen? Schrijf je dan vooraf in. Dat kan door je aan te melden via email EveneMets@demetselaars.nl .

Heb je nog geen racket? Geen probleem, geef in je email aan of je een racket nodig hebt. Tijdens de Open Dag kun je alles vragen en een kijkje nemen op de vereniging.

Kom alles te weten over onder andere: drie gratis introductielessen voor senioren, de dubbelavond om meteen tennismaatjes te ontmoeten, het hele jaar spelen op gravel, het spelen van competitie op alle niveaus of het zeer scherp geprijsde jaarabonnement.

Saturday Grooves op de Pier
mrt 24 @ 15:00 – 20:00
Saturday Grooves op de Pier @ Foodboulevard

Vandaag staat DJ Prosciutto op de Pier en zoals altijd staat zijn muziek garant voor een heerlijke zaterdagmiddag. Neem een hapje, doe een sapje, waag een dansje of zak heerlijk chill achterover met een Gin Tonic in je hand.

Zaterdag 24 maart aanstaande van 15.00 tot 20.00 uur op De Pier.

Jazz & Pop bij Brasserie Palace
mrt 24 @ 16:30 – 22:00
Jazz & Pop bij Brasserie Palace @ Brasserie Palace

Elke zaterdag, tussen 16.30 en 22.00 uur vaste prik, geniet je van jazz en pop tijdens het eten in Brasserie Palace Promenade.

Harbour Lights bij STeam
mrt 24 @ 19:00
Harbour Lights bij STeam @ STeam Scheveningen

Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je elke vrijdag tot en met zondag september zoals gebruikelijk de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights.

Cafeweek Disco & Shots
mrt 24 @ 20:00
mrt
25
zo
2018
Jeugddienst Baptistengemeente in Rehoboth
mrt 25 @ 10:00
Jeugddienst Baptistengemeente in Rehoboth @ Wijkgebouw Rehoboth

In de Jeugddienst Baptistengemeente van 25 maart, staat ‘kracht’ centraal.
Tegenwoordig moet je lekker in je vel zitten, fit en krachtig
zijn. Tenminste dat is wat al die reclames ons doen geloven.
En als je heel sterk bent kun je ook nog anderen helpen. Ja, zo moet het vast zijn.

Simson was misschien wel de sterkste man die ooit op deze aarde heeft rondgelopen. Het is
dan ook zijn verhaal dat deze ochtend centraal staat. We maken kennis met Simson, zijn
kracht en zijn zwakheid.
Wij nodigen jou uit deze dienst bij te wonen. Jong en oud, sterk en zwak, rijk en arm, want
in één ding zijn wij allen gelijk. Wij hebben Jezus nodig.

Hartelijk welkom op 25 maart om 10.00 uur, in gebouw Rehoboth, Nieuwe Laantjes 127.