[Advertorial] Massagebehandelingen die uw problemen aanpakken

589
0
Foto: Caroline van den Ende

Wie herkent zich er niet in? Je hebt een pijnlijke nek en schouders, je spieren willen na een sportieve prestatie niet ontspannen, of je voelt spanning in je lichaam door stress. In haar salon biedt eigenaresse Patricia Entjes verschillende massagebehandelingen die u van uw probleem afhelpen. Of die uw klachten verlichten.

Burn out
Meer dan de helft van de mensen die bij Massage & Health Center Scheveningen komt, heeft last van spanningsproblemen. Patricia Entjes: “Als je een burn-out hebt, heb je een te hoog percentage van het stresshormoon cortisol in je lichaam. Dat zorgt ervoor dat je moe blijft en depressief wordt. Door de massage komt er oxytocine vrij. Daardoor ga je je weer ontspannen voelen. Je komt uit je hoofd (minder piekeren) en weer in je lichaam.”

Andere klachten
Maar ook ander klachten kunnen verholpen of verlicht worden. Patricia: “Mensen met artrose bijvoorbeeld hebben last van stijve spieren en gewrichten. Ik kan de artrose natuurlijk niet genezen, maar ik kan de spieren en gewrichten weer los maken, zodat het lichaam weer beweeglijker wordt en de pijn minder.” Bij het Massage & Health Center kunt u terecht voor verschillende soorten massages. Zoals ontspanningsmassage, sportmassage, hoofdmassage bij hoofdpijn- en spanningsklachten en zwangerschapsmassage. Patricia: “Als je zwanger bent, is het best lastig om jezelf de nodige rust te gunnen, omdat het dagelijkse leven gewoon doorgaat. Een massage is het ultieme rustmoment voor moeder en kind. Het brengt het zenuwstelsel tot rust, activeert de bloedsomloop tot in de haarvaten en werkt nog dagenlang door.”

Deskundig
Bij het Massage & Health Center werken gediplomeerde masseurs, die deskundige hulp bieden. Patricia: “Er zijn de laatste tijd veel massagesalons geopend, maar mensen willen kwaliteit voor hun geld. Ik neem de tijd om te kijken wat het probleem is en pas daar de behandeling op aan.” Ze maakt daarbij gebruik van diverse massagetechnieken, zoals klassieke Zweedse massage, Chinese drukpuntmassage, Hawaïaanse Lomi Lomi of deep tissue massage. De behandeling duurt, afhankelijk van het probleem, 30, 60 of 90 minuten.

Toegankelijk, schoon en puur
Als je het Massage & Health Center binnen loopt, zie je dat er aandacht is besteed aan de hygiëne en een open sfeer. Tijdens de behandelingen maken Patricia en haar collega’s uitsluitend gebruik van natuurlijke producten, zoals de oliën van de merk Pino. “Je huid is het grootste orgaan van je lichaam. En alles wat je erop smeert, gaat ook je bloedbaan in. Dus dan kan het maar beter 100% biologisch, zonder schadelijke additieven zijn.”

Massage & Health Center is gevestigd aan de Kranenburgweg 180-f en is zeven dagen per week geopend van 10.00 tot 22.00 uur.

Deel dit bericht via: