Huisartsenpost Bronovo nu in Antoniushove

609
0
Foto: De Scheveninger

Sinds dinsdag 2 juli is de nieuwe huisartsenpost in HMC Antoniushove geopend. Naast deze huisartsenpost kunnen patiënten met spoedklachten buiten kantoortijden ook terecht bij de huisartsenposten in HMC Westeinde en het Haga Ziekenhuis.

De huisartsenpost en de spoedeisende hulp in HMC Bronovo zijn officieel gesloten. Voor spoedeisende klachten kunt u dus niet meer terecht in HMC Bronovo.

Heeft u met spoed in de avond, nacht, weekend of op een feestdag een dokter nodig en kan uw klacht niet wachten tot het spreekuur van uw eigen huisarts? Bel dan eerst met de huisartsenpost van Smash/Hadoks Acute zorg via telefoon: 070-3469669. De medewerker aan de telefoon stelt u vragen en beoordeelt of uw klacht spoed heeft. Als u wordt doorverwezen naar een van de huisartsenposten dan is de locatie afhankelijk van uw gezondheidsklacht, de drukte op de huisartsenposten en dus niet waar u het dichtste bij bent.

/Klik hier voor meer informatie over locaties en routes.

Deel dit bericht via: