Eerste sociale huurappartementen New Norfolk opgeleverd

2189
0

De eerste sociale huurappartementen van het project New Norfolk aan de Houtrustweg zijn opgeleverd. De oplevering van de in totaal 152 appartementen vindt gefaseerd plaats. Ruim een week geleden werden de eerste sleutels aan de huurders uitgereikt.

De leeftijden van de huurders zijn divers, de jongste huurder is 22 jaar en de oudste 80 jaar. De meeste huurders komen uit (regio) Den Haag waarvan een groot aantal uit Scheveningen. Opvallend is het enthousiasme van de huurders bij de opleveringen en de onderlinge samenhang. “Het is een beetje ons kent ons. Ik ben al een hoop bekenden tegen gekomen. Het belooft een echt gezellig Schevenings buurtje te worden”, aldus een toekomstige bewoner.

Medio september viert Arcade samen met de bewoners de officiële oplevering. De bewoners worden hiervoor persoonlijk uitgenodigd.

Deel dit bericht via: