Verhuizing groep 8 Het Volle Leven valt verkeerd

539
0

Ouders en leerlingen van groep 8 van basisschool Het Volle Leven, aan de Rijslag, zijn niet blij met een op handen zijnde verhuizing van de groep naar een andere nabijgelegen school.

Door een explosieve stijging van het aantal kleuterklassen aankomend schooljaar kampt Het Volle Leven nu al met ruimtegebrek in het nieuwe schoolgebouw. Daarom is besloten om groep 8 over te plaatsen naar beschikbare ruimte bij De Vuurtoren. “Als dit doorgaat is het voor deze klas de vijfde verhuizing in hun schoolcarrière. Ze zijn begonnen in de 2e Messstraat, gingen toen naar het oude gebouw van het Volle Leven, daarna naar de Gaffelstraat en zitten nu dan twee jaar in het nieuwe gebouw van de school. Het zou mooi zijn als zij hun schooltijd kunnen afsluiten in het schoolgebouw waar zij en hun ouders keihard voor gewerkt hebben om te realiseren”, aldus de ouders. Volgens hen zou het een betere optie zijn om (een deel van) de kleuterklassen te plaatsen bij De Vuurtoren.

Deel dit bericht via: