Deadline nadert voor laatste SIOS-ronde

532
0

Op maandag 5 augustus aanstaande sluit de laatste ronde van Stichting Initiatief op Scheveningen (SIOS). Tot die tijd kunnen Scheveningers nieuwe initiatieven indienen om het leren, werken en verbinden op Scheveningen van de grond te krijgen.

In 2015 is SIOS begonnen om initiatieven op Scheveningen met geld vanuit Brussel, Kansen voor West en de Gemeente Den Haag te doen slagen. Dit alles onder het door Brussel (EU) gestimuleerde ‘Community Led Local Development’ programma. Er zijn vijf rondes geweest en deze zesde ronde is de laatste kans om duurzame projectvoorstellen ten aanzien van leren, werken en verbinden te doen.

Kijk voor meer informatie en de spelregels voor de projectvoorstellen op de website www.initiatiefopscheveningen.nl. Projecten dienen vóór maandag 5 augustus aanstaande ingediend te worden via e-mail: info@initiatiefopscheveningen.nl.

Deel dit bericht via: