[Advertorial] Smokey Brothers, lekker eten voor een goede prijs

2032
0
Foto: De Scheveninger

Een klein jaar geleden opende Dennis Taal Smokey Brothers in Duindorp. Na een aantal jaren als zelfstandig kok bij het Bilderberg hotel gewerkt te hebben, besloot Dennis dat het tijd was om voor zichzelf te beginnen. Nu biedt hij een ruim assortiment aan gerechten en snacks, waarbij kwaliteit leidend is. Dennis: “Als de ingrediënten vers en goed zijn, dan proef je dat.”

Kwaliteit staat voorop
Toen Dennis begon was hij van plan vooral spareribs, hamburgers en saté te verkopen. Maar hij merkte al snel dat er ook vraag was naar snacks en andere gerechten. Bij alles wat Dennis biedt, staat de kwaliteit voorop. Dennis: “We verkopen hamburgers van 200 gram. Ik ben lang bezig geweest om de smaak en de structuur goed te krijgen. We serveren ze op speciaal briochebrood met witte en zwarte sesam. Ik verkoop ambachtelijk softijs en verse patat met schil.
En ik werk alleen met lokale ondernemers die ik heb gekozen omdat ze goede producten leveren. We maken alles zoveel mogelijk vers en dat proef je.”
Dennis leidde bij het Bilderberg hotel al jongeren op en heeft ook nu een erkend leerbedrijf. Dennis: “Ik wil dat mijn personeel snapt wat ik belangrijk vind. Dat ze weten hoe je goed werkt en wat goede kwaliteit betekent. Daarom organiseer ik keukenvergaderingen waarin ik voordoe hoe je gerechten bereidt. Daarna gaan ze het zelf maken. En dat werkt, want het hele team snapt het nu.”

Ruime keuze
Op het menu vind je ook salades, zoals de carpaccio- en kip-Cajunsalade, en een vegetarische burger. Voor de kinderen is er een kindermenu in een leuke doos, met friet, een snack naar keuze, appelmoes, drinken en een surprise.
Dennis: “Ik heb nog heel wat plannen voor de toekomst. Ik wil zo snel mogelijk een goed koffiezetapparaat aanschaffen. Ik wil het menu nog aanvullen met Roseval-aardappelen en een vegetarische salade. En als echte Scheveninger wil ik natuurlijk wat gaan doen met vis. Zoals bijvoorbeeld een zalmmoot, een gambaspies, en vissalade. Dat maakt het compleet.”

Bezorging
Smokey Brothers bezorgt aan huis met elektrische fietsen en een scooter voor de postcodes die verder weg liggen. Dennis: “Het doel is om de bestelling binnen 15 minuten bij de klant te bezorgen, zodat de kwaliteit behouden blijft.”

Smokey Brothers, aan de Pluvierstraat 302 is geopend op woensdag en zondag van 16.00 uur tot 21.00 uur, en op donderdag, vrijdag en zaterdag van 16.00 uur tot 21.30 uur.

Deel dit bericht via: