Twee ongevallen in korte tijd op Scheveningen

1052
0
Foto: Dick Teske

Zaterdagmiddag vonden er twee ongevallen plaats binnen een kwartier van elkaar.

Omstreeks 13.15 uur vond een flinke aanrijding plaats tussen twee auto’s op de Nieuwe Parklaan waarbij één van de voertuigen tegen een paal tot stilstand kwam. De brandweermotor kwam ter plaatse omdat er iemand bekneld zou zitten. Deze assisteerde de ambulancemedewerkers met de bevrijding van de bijrijder uit één van de auto’s.

Een klein kwartiertje later werd een jongen aangereden door een bezorgscooter op de Badhuiskade. Het kind stak plotseling de weg over en de scooterbestuurder kon niet meer uitwijken. Een agent te paard was als eerste ter plaatse en verleende eerste hulp. De jongen hield een pijnlijke voet over aan de aanrijding.

Deel dit bericht via: