Nieuwe instrumenten voor METRO dankzij Vriendenloterij

904
0
Foto: Wendy van Bree Fotografie

Groot feest voor Muziekvereniging METRO. De muziekvereniging werd afgelopen woensdag benoemd tot ‘Club van de Week’ en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij. Muziekvereniging METRO gaat het geld gebruiken om het verouderde instrumentarium te vervangen.

Lars Lambers, voorzitter van Muziekvereniging METRO Scheveningen: “Geweldig! Deze financiële boost van de VriendenLoterij kunnen wij goed gebruiken. Binnen onze muziekvereniging hebben wij een hoop instrumenten die verouderd zijn en die we echt moeten vervangen. Het is voor de club erg lastig om goede instrumenten te verzamelen. Door beschadigingen of verouderingen worden deze vals. Dan wordt het natuurlijk lastig om in een orkest te spelen. De timing kon dus niet beter. Onze leden zullen nog meer plezier beleven aan het maken van muziek dankzij de nieuwe instrumenten!”

Deel dit bericht via: