Feestelijk weekend met zomers Sail op Scheveningen

933
0
Foto: De Scheveninger

Het belooft een geweldig weekend te worden voor Sail op Scheveningen. Op zowel de vrijdag als de zaterdag zijn de schepen tot 22.30 uur te bezoeken in de eerste en tweede haven van Scheveningen. Beide dagen worden om 22.30 uur afgesloten met vuurwerk vanaf het Zuiderlijk Havenhoofd. Op zondag zijn de schepen van 11.00 tot 14.00 uur te bezoeken. Daarna start om 16.00 uur de Sail-out Parade.

Vrijdag is om 17.15 uur de prijsuitreiking van de Liberty Tall Ships Regatta bij het hoofdpodium aan de tweede haven. Voorafgaand start om 16.00 uur de indrukwekkende crewparade, een optocht van alle bemanningsleden in vol ornaat.

Met het mooie weer de komende dagen beloven deze zomerse avonden op Scheveningen een waar feestje te worden. Het publiek kan tegen betaling meevaren op een Tall Ship Cruise bij zonsondergang of genieten in de haven van de sfeer, de openstelling van de schepen en de muziek aan de kade.

Klik hier voor het volledige programma en mis niets van Sail op Scheveningen.

Deel dit bericht via: