Het Volle Leven spant zich in voor KWF Kankerbestrijding

1318
0
Foto: De Scheveninger

Alle leerlingen van basisschool Het Volle Leven, aan de Rijslag, hebben zich woensdagochtend ingespannen tijdens een sponsorloop voor het goede doel. Er werd 10.813,70 euro opgehaald door de 600 leerlingen. Tien leerlingen onthulde het bedrag net na het middaguur.

Het opgehaalde geld komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding. Team For You nam het initiatief voor de sponsorloop op Het Volle Leven en begeleidde het hele evenement. De groep van 20 vrijwilligers gaan op 1 juni naar de Alpe d’Huez om daar vrijwilligerswerk te doen. Op 6 juni zullen maar liefst zeven van hen de beroemde berg gaan beklimmen. Vijf zullen dat lopen doen en twee gaan fietsen. Het motto van Team For You is: ‘Niets doen is geen optie’.

Door middel van verschillende acties, waaronder de sponsorloop op Het Volle Leven, heeft Team For You een totaal geldbedrag van 36.229,60 euro bij elkaar gehaald om te kunnen doneren tijdens de Alpe d’HuZes. Tijdens dit unieke evenement beklimmen ongeveer 5000 deelnemers maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘Opgeven is geen optie’. Het ingezamelde geld is voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Deel dit bericht via: