Eerste nieuwe watertappunt op de boulevard onthuld

899
0
Foto: Anne Reitsma

Dinsdagmiddag werd de eerste van drie nieuwe watertappunten op de boulevard feestelijk onthuld door directeur van Dunea, Wim Drossaert, en intendant van het afgelopen themajaar Feest aan Zee, Henk Scholten. Zij tapten het eerste glas water bij het tappunt naast de Pier.

Aan het eind van het themajaar Feest aan Zee in 2018 werd bekend dat de organisatie drie cadeaus aan de stad naliet. Eén van die cadeaus zijn de drie watertappunten op de boulevard. De tappunten zijn voorzien van gegraveerde gedichten van Toon Hermans, Paul van Vliet en Judith Herzberg over de Scheveningse Pier, de boulevard en de zee.

“Kraanwater is een duurzaam product, dat past bij een gezonde leefstijl. Wij hebben daarom al meer 160 openbare tapkranen in ons leveringsgebied geplaatst. De drie nieuwe locaties zijn uniek. Het strand en de boulevard trekken veel bezoekers, ook van buiten deze regio. Ook daar kunnen mensen nu genieten van ons duurzame product”, aldus Drossaert.

De watertappunten met zitje zijn vormgegeven door Bureau Stoep in samenwerking met Studio Duel.

Deel dit bericht via: