Veel bezoekers voor Bunkerdag en Aircooled

450
0
Foto: De Scheveninger

Afgelopen weekend trokken de evenementen Bunkerdag en Aircooled veel publiek.

Op zaterdag was het Bunkerdag. Tijdens dit landelijke evenement konden bezoekers langs de Nederlandse kust afdalen in de overblijfselen van de Atlantikwall. Ook op Scheveningen waren diverse bunkers speciaal opengemaakt door de vrijwilligers van Stichting Atlantikwall Museum Scheveningen.
De bunkers op Scheveningen trokken veel bekijks. Lange rijen stonden onder andere in het Belvédère Bos waar twee bunkers te bezichtigen waren én vrijwilligers uitgedost als Amerikaanse soldaten hun kamp hadden opgeslagen.

Zondag vond het autospektakel Aircooled plaats op de Scheveningse boulevard. Meer dan honderd Volkswagen kevers, VW busjes en andere klassieke lucht gekoelde automodellen waren te bewonderen. De achtste editie van Aircooled was weer een waar succes en werd druk bezocht.

Foto: De Scheveninger
Deel dit bericht via: