DMC winnaar eerste editie Muzee Talent Award

529
0
Foto: Daphne Mierop

Afgelopen zondag 26 mei vond de Muzee Talent Award plaats in cultuuranker Muzee Scheveningen. Dertig Scheveningse talenten vertoonden hun dans- en muziektalenten voor een professionele jury bestaande uit Malik Berrabah van Wisseloord studio’s, Annelieke Plugge van Crosstown (Jong Korzo) en de zangeres Marcela van de band – bekend van The Voice – Luminize.

De jonge singer songwriter Louise de Zeeuw beet de spits af met een zelfgeschreven lied ‘Easy’. Het publiek kwam in de stemming. Daarna volgden de talenten Charlize Jol (zang), Eva Jobse (gitaar), Liv Hoogendoorn (piano), Roos Wagenaar (piano en zang) en Wolf ter Schegget (gitaar en zang). Het begon echt goed te rocken in Muzee met de drumact van Janneau Guelen.

Na een korte break ging het programma buiten verder met de danstalenten. De zusjes Rania en Aisha van de Diana Meijer Crew (DMC) gaven een geweldig hiphop optreden. Maar liefst twee danscrews van de Dansbende (The Juniors en D-Xplosion) toonden hun dans skills. Als laatste gaf Luna Baars een indrukwekkend solo-optreden waarin ze begon met een stuk a capella zang met aansluitend een zelfgemaakte choreografie moderne dans.

De jury was het er unaniem over eens dat het duo Rania en Aisha van DMC (Diana Meijer Crew) met hun dans de show stal. Zij mogen Scheveningen zondag 30 juni vertegenwoordigen op People Stage op Parkpop. De eerste editie van Muzee Talent Award was een groot succes en smaakt naar meer!

Muzee Talent Award werd mogelijk gemaakt door CultuurSchakel en Talenten aan Zee.

Deel dit bericht via: