Bedrijfsleven slaat handen ineen voor nieuwe editie van de Grootste Haring Party

605
0
Foto: Dick Teske

De Grootste Haring Party is hét netwerkevenement van Scheveningen. Wat klein begon en groots is geworden, is nu het startschot voor drie dagen feest en activiteiten aan de haven van Scheveningen. Vlaggetjesdag wordt volwassen en dit is het bewijs.

Gerbrand Voerman, voorzitter Stichting Vlaggetjesdag Scheveningen: “In 2019 gaan we door met de succesvolle Grootste Haringparty op de avond voor Vlaggetjesdag in de haven van Scheveningen. Ons concept valt in de smaak en steeds meer partijen sluiten zich bij ons aan. Deze partijen slaan de handen ineen en maken het mogelijk om op 14 juni aanstaande tussen 17.00 en 19.00 uur te netwerken. Dat doen we op de Dr. Lelykade ter hoogte van DOK28, Brouwcafé de Hofnar en De Dagvisser onder het genot van de Hollandse Nieuwe (en bitterballen).”

Voor de Grootste Haring Party slaan belangrijke kopstukken uit het Scheveningse bedrijfsleven de handen ineen. De Gemeente Den Haag, de Rabobank Den Haag Scheveningen, de Belangenvereniging Schevenings Havengebied, Team INTRO en natuurlijk de visbranche zijn hierin vertegenwoordigd.

Deel dit bericht via: