[Advertorial] Heaven Port: Nieuw restaurant aan Scheveningse Haven

772
0

Zaterdag 13 april is restaurant Heaven Port aan de Scheveningse haven officieel geopend. De eigenaren, Ali en Ellis, willen hun gasten een totaalconcept bieden. Van ontbijt, koffie, lunch, borrel, diner tot feestje; de klant is op elk moment van de dag welkom.

Op elk moment welkom…
Ali: “Ik wilde in eerste instantie een bistro beginnen en Ellis een barista café. We hebben uiteindelijk gekozen voor een totaalconcept. Onze medewerkers hebben allemaal een barista opleiding dus onze klanten kunnen hier een heerlijke kop koffie drinken. Met verschillende soorten melk van onder andere soja en havermout. Maar ze kunnen hier ook ontbijten, lunchen, dineren of hun feestje komen vieren.”

… en voor ieder wat wils
Ellis: “Maar dat totaalconcept gaat ook over ons aanbod. We willen een plek zijn waar iedereen terecht kan. Dus ook als je veganist bent of lactose- of glutenintolerant. Zo hebben we bijvoorbeeld glutenvrij brood en cake. En naast onze gewone smoothies, staan er ook twee veganistische smoothies op de kaart.” Heaven Port heeft dus een keuken die iedereen aanspreekt.

Gezond en vers
Ali en Ellis gaan niet alleen voor diversiteit, maar ook voor kwaliteit. Ali: “We willen graag goed en vers eten bieden. Goed vlees, goede vis, en verse groente. We halen onze pasta uit Italië en ons vlees uit Uruguay. Onze chef-kok heeft eerder in een sterrenrestaurant gewerkt.” Ellis: “En we maken heel veel zelf, zoals bijvoorbeeld onze sauzen. Die zijn allemaal vers.”

Ook voor speciale momenten
Heaven Port wil ook een plek zijn waar mensen hun speciale momenten komen vieren. Of het nou gaat om een bedrijfsuitje, een verloving, verjaardag, of een babyshower. Ali: “Wij denken graag mee over de mogelijkheden en we doen ons uiterste best om alles naar wens te laten verlopen.”

Ook als klanten voor een speciaal menu of voor bijvoorbeeld een buffet kiezen. Ellis: “We willen dat mensen zich bij ons thuis voelen.”

Scheveningen
Ali en Ellis wilden al heel lang een zaak openen op Scheveningen. Ali: “Ik heb een band met de haven. Mijn hele familie heeft daar vroeger gewerkt, bij Jaczon, Henk Kraan en Vakvis. Daardoor heb ik altijd liefde gevoeld voor de haven.” Ali en Ellis hebben elkaar daar ook ontmoet. Ellis: “Ik woonde in Duitsland en was op vakantie in Scheveningen. Ik vond Scheveningen geweldig, ik was meteen verkocht.” Ondertussen hebben ze vier kinderen en zijn ze heel erg blij dat ze hun droom nu waarmaken. Ellis: “We genieten van wat we hebben, en hopen dat onze klanten van ons restaurant genieten.”

Heaven Port, aan de Dr. Lelykade 220c, is dagelijks geopend van 9.30 tot 23.00 uur (maar bij feestjes langer).

tekst: Caroline van den Ende

Deel dit bericht via: