Aanhanger in botsing met bouwsteiger Korbootstraat

1547
0
Foto: De Scheveninger

Een apart klusje voor de brandweer in de Korbootstraat vrijdagochtend. Daar had een losgeschoten aanhanger zich in een bouwsteiger geboord.

Omstreeks 10.45 uur reed een Jeep met de aanhanger door de Korbootstraat. Nadat deze over een drempel reed ter hoogte van de Windasstraat brak de aanhanger los en schoot de stoep op. Zo tegen een opgebouwde steiger, waar twee man op aan het werk waren.

De mannen op de steiger zijn ongedeerd gebleven, maar de steiger stond dusdanig uit het lood dat de aannemer het niet aandurfde om de steiger zelf af te bouwen. Hierop werd de hulp van de brandweer ingeroepen.

De hoogwerker kwam ter plaatse en de brandweer heeft een begin gemaakt met de afbouw van de steiger.

Deel dit bericht via: