[Advertorial] Esso Scheveningen 12,5 jaar

1651
0

Het Esso tankstation aan de Zwolsestraat bestaat al sinds 1954, maar is sinds 2006 in handen van Marcel en Mariska Ligthart. Terwijl je staat te genieten van een lekkere kop koffie, merk je al snel dat deze vestiging veel meer is dan alleen een tankstation. Dit jaar vieren ze het 12,5-jarig bestaan.

Leuke locatie
Marcel: “Ik vond dit een leuke locatie. Ik zag dat er veel achterstallig onderhoud was en dat vond ik zonde.” Marcel heeft het tankstation weer in optima forma gebracht. In 2016 is er een nieuwe installatie voor de wasstraat geplaatst: Washtec. Marcel: “Dit is een wasstraat met extra hogedrukreiniging. Vorige maand hebben we het uitgebreid met ‘kenteken wassen’. Dit betekent dat klanten een abonnement kunnen afsluiten voor 25 euro per maand. Hiervoor kunnen ze hun auto één keer in de 24 uur wassen met het duurste programma. Als de klant is aangemeld en het kenteken geregistreerd, herkent de camera het kenteken na het naar binnen rijden. Dan gaat het programma automatisch draaien.”
Voor vaste klanten die geen abonnement hebben is er een spaarkaart. Bij elke 25 liter krijgen ze een stempel en bij een volle kaart ontvangen ze een wasbeurt cadeau.

Meer dan een tankstation
Bij Esso Scheveningen kunt u Premium Synergy brandstof tanken met een vaste korting tot 12 cent per liter op de adviesprijs. Deze brandstof zorgt beter voor uw motor, vermindert uitstoot en laat uw auto zuiniger rijden. Maar Marcel en Mariska bieden hun klanten veel meer.

Sinds 2017 heeft Esso Scheveningen een Coffee Corner en komen de klanten niet alleen meer langs om te tanken. Een echte barista zet een heerlijke kop Italiaanse koffie. Daarnaast kun je er doordeweeks tussen half zeven en elf uur terecht voor een ontbijtje met een verse croissant, koffie of thee en verse jus d’orange.

Voor de buurtgenoten die met hun hond in de duinen gewandeld hebben is er de ‘Dog Wash. Voor 5 euro kan gekozen worden uit vijf programma’s: warm water, shampoo, conditioner, anti-vlooienmiddel en droog föhnen.

Mariska: “We hebben een gezellige vaste klantenkring en in de zomer komen er veel toeristen langs. We werken heel prettig samen met onze vaste groep personeelsleden: Kevin, Barbara, Joost, Cathlin, Peggy, Eline, Maaike, Daan en Lance. We werken er met z’n allen hard aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Jubileumacties
Nog geen klant bij Esso Scheveningen? Dan is de maand mei een goed moment om kennis te maken met dit gezellige tankstation. Om het 12,5-jarig jubileum te vieren zijn er deze maand verschillende acties, zoals extra korting op het autowassen of op een kopje koffie in de Coffee Corner.

Deel dit bericht via: