Gemeente start met project vergroening Ver Huellweg

612
0
Foto: Gemeente Den Haag/ Valerie Kuypers

‘Onnodige stukken asfalt omzetten naar groen’, dat was een van de aanbevelingen uit de visie die bewoners hebben gemaakt voor die Scheveningse Bosjes en het Westbroekpark. Begin april ging de gemeente in gesprek met bewoners hoe de Ver Huellweg ‘vergroent’ zou kunnen worden.

De eerste stap in het maken van zo’n plan is om samen te kijken naar de behoeften van de gebruikers van deze weg zoals bewoners, bezoekers en bijvoorbeeld leden van de tennisclub. De één wil parkeren opheffen, de ander niet. De één wil de weg afsluiten en helemaal groen maken maar een andere bewoner gebruikt de weg regelmatig.

Kortom: iedereen heeft andere ideeën en behoeften hoe de Ver Huellweg groener kan. U kunt nog online reageren op stellingen die gaan over het gebruik van deze van deze weg. Vindt u dat de weg afgesloten moet worden voor autoverkeer of juist niet? Of moet alleen het aantal parkeerplaatsen verminderd worden?

Laat het de gemeente weten. U kunt nog tot en met woensdag 8 mei reageren op de stellingen via deze link.

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de Scheveningse Bosjes en het Westbroekpark? Abonneer u dan op de nieuwsbrief van de gemeente.

Deel dit bericht via: