[Advertorial] Smokey Brothers is klaar voor het zomerseizoen

1496
0

Op de hoek van de Pluvierstraat met de Doggersbankstraat in Duindorp is nu alweer bijna een jaar Smokey Brothers gevestigd. Ondernemer Dennis Taal heeft na een jaar hard werken positief zicht op de toekomst.

Smokey Brothers is vooral bekend om de lekkere verse Spare Ribs. Deze kunnen, net als alle andere overheerlijke gegrilde gerechten op de menukaart, thuisbezorgd worden. Smokey Brothers doet dit heel duurzaam op de elektrische fiets.

De kracht van Smokey Brothers zijn de verse producten waar mee gewerkt wordt.
De menukaart is ondertussen iets aangepast en er zijn dan ook weer nieuwe producten bijgekomen. Zo zijn er diverse nieuwe nagerechten en is er ook een heerlijke vegetarische burger in Oosterse stijl op het menu gekomen.

Een echt hoogtepunt, met weer een warme zomer in het vooruitzicht, is de nieuwe ijsmachine van Smokey Brothers. Met deze ijsmachine wordt ambachtelijk softijs en verschillende smaken milkshakes gemaakt. De mogelijkheden zijn door de komst van de ijsmachine vergroot, want met behulp van diverse toppings zijn de meest lekkere creaties te maken.

Smokey Brothers is iedere dag geopend tussen 16.00 uur en 20.00 uur en is gevestigd in de Pluvierstraat 402. Wilt u weten of er ook iets voor u op de menukaart staat? Kijk op de website. Daar kunt u tevens gelijk bestellen en uw bestelling laten bezorgen of af komen halen. Bij elk bestelde menu via de website krijgt u tevens een gratis blikje frisdrank (geldt niet voor kindermenu’s).

Deel dit bericht via: