Inloopavond voor plannen nieuwbouw Treilerdwarsweg/Treilerweg

2093
0
Artist Impression

Op maandagavond 25 maart organiseert NU Projectontwikkeling een inloopbijeenkomst voor het ingediende ontwerp van de nieuwbouw aan de Treilerdwarsweg/ Treilerweg. De inloopbijeenkomst vindt plaats in restaurant Weduwe van der Toorn en heeft als primair doel om omwonenden te informeren over het ontwerp van de nieuwbouw.

Het ontwerp van VanWilsumVanLoon Architectuur & Stedenbouw voorziet in 63 koopappartementen, 58 éénkamerappartementen (huur), zeven woon-werkateliers en een drietal bedrijfs- en winkelruimten. Het project is daarnaast voorzien van een verdiepte parkeergarage voor de bewoners.

De aannemer, Stebru Bouw, is ook aanwezig tijdens de inloopbijeenkomst zodat eventuele vragen, aandachtspunten en suggesties over het bouwproces zoals de sloop van de bestaande panden, de routing van het bouwverkeer en de bouwveiligheid toegelicht kunnen worden.

Omwonenden en belanghebbenden zijn van harte welkom op maandag 25 maart aanstaande, tussen 19.00 en 21.00 uur, in restaurant Weduwe van der Toorn, aan de Treilerdwarsweg 2.

Deel dit bericht via: