Wethouder steekt handen uit de mouwen in Badhuisstraat

794
0

Wethouder Richard de Mos (Buitenruimte) bracht onlangs een bezoekje aan de Badhuisstraat. Dat deed hij naar aanleiding van de schouw vorig jaar. Medewerkers van de gemeente Den Haag hebben direct een aantal Hagenaartjes op de juiste plek gezet, een scheef verkeersbord goed gehangen en verschillende verzakkingen in de stoep opgelost. De wethouder stak ook zelf de handen uit de mouwen, in de aanwezigheid van onder andere de voorzitter van de BIZ van de Badhuisstraat, Mariska van den Berg.

“De Badhuisstraat verdient meer aandacht. Daarom hebben we bijvoorbeeld ook geld geregeld voor een leuk buurtevenement. Door deze kleine dingen te doen, nemen we alvast een voorschot op de plannen later dit jaar. Het was echt even nodig, want je wil niet struikelen over de stoep. Ook weesfietsen halen we weg; eind maart/begin april is er weer een weesfietsenactie hier”, aldus De Mos.

Later dit jaar volgt een actieplan voor het opknappen van de Badhuisstraat. Dat plan wordt onderdeel van het actieprogramma Den Haag Winkelstad. In het coalitieakkoord staat dat er een duurzame impuls komt voor de winkelstraat.

Deel dit bericht via: