Sunday’s viert jubileum, al 25 jaar het zonnetje op de Fred

2282
0

Sunday’s Frederik Hendriklaan viert deze week haar 25-jarig jubileum! Een heel mooi moment om even terug te kijken op deze bijzondere tijd. “In de afgelopen 25 jaar is er best veel veranderd” aldus Angela ter Heege, eigenaresse van de Sunday’s op de Fred.
“In de beginjaren kwam men hier hoofdzakelijk voor een bruine kleur, hoe bruiner hoe beter was het toen. Maar vanaf 2000 kwamen er steeds vaker mensen puur voor de ontspanning.” Heel logisch volgens Angela, want naast een gezond tintje zorgt onze zonnebank ook voor ontspanning, een betere doorbloeding en een natuurlijke aanmaak van de oh zo belangrijke vitamine D.

Vanaf 2012 verschuift onze focus meer en meer naar gezondheid en Sunday’s ontwikkelt een nieuw soort lamp; de ‘blue-D-lite’. Deze nieuwe lamp evenaart exact hetzelfde licht als de zon rondom het middellandse zeegebied zodat men toch voldoende vitamine D kan aanmaken in de periodes dat de zon niet genoeg kracht heeft. “We zien nu dat hier ook weer een ander type klant op af komt”, constateert Angela.
“Meer mensen zijn namelijk bewust bezig met hun gezondheid en willen niet afhankelijk zijn van medicijnen of preparaten. Ze proberen juist op een zo natuurlijke manier gezonder te leven: verse groentes, biologische voeding, beweging èn af en toe een zonvakantie.
Dat laatste zit er financieel niet altijd in, en dan is onze zonnebank met blue D-lite een uitkomst.”

“De toekomst van de zonnestudio zien wij, hoe kan het ook anders, ‘heel zonnig in’”, grapt Angela. “Zon en ontspanning komen steeds meer voor op ieders agenda en Sunday’s neemt dat heel serieus. Wij blijven investeren in de klant en in ons bedrijf. Zo hebben we in de afgelopen maanden twee nieuwe hypermoderne zonnebanken aangeschaft, de zogenaamde ‘Cube+’. Ook hierin zitten grote innovaties verwerkt.

Zo bruin je gedeeltelijk al d.m.v. LED technologie waardoor we veel minder stroom verbruiken en, zijn er zogenaamde “roze Collageen” lampen toegevoegd welke de collageenproductie in de huid extra stimuleren. Dit zorgt weer voor een meer elastische huid, waardoor je een gezonde en jeugdige uitstraling krijgt! Wie wil dat nou niet”, vraagt Angela met een grote glimlach!

Maar er is meer! Voor mensen die heel snel resultaat willen of niet in de zon kunnen, hebben we tegenwoordig een volautomatische “Spraytan” cabine. Hiermee heb je binnen tien minuten een verbluffende mooie teint die niet van echt te onderscheiden is. We kunnen de patroon met vier kleurbronzers vullen, zodat we jou eigen zo natuurlijk mogelijke bruine kleur kunnen evenaren. Natuurlijk perfect voor een “last minute party” of bruiloft maar ook als je nog even geen 18 jaar bent.

Eigenlijk willen wij een soort One Stop Shopping for Beauty zijn vertelt Angela verder. Een aantal jaar geleden zijn we daarom onze Beauty Salon gestart.
Deze heet “Salon Boven” en zit op de eerste verdieping van de zonnestudio. Je kunt daar terecht voor schoonheids- en nagel behandelingen en tegenwoordig ook voor een Smileffect tandenwit behandeling. Kijk dan is het cirkeltje helemaal rond vind je niet? Een geZONd kleurtje, witte tanden, mooie nagels en een prachtige uitstraling. Het kan allemaal hier!
Angela: “Weet je wat nou het leukste is aan het runnen van ons bedrijf? Onze klanten komen uit elke laag van de bevolking, van student tot advocaat, van visserman tot expat. Iedereen vertrekt hier altijd goed gehumeurd en met een fijn en ontspannen gevoel. Dat maakt ons werk heel bevredigend.”

Vijfentwintig jaar is een jubileumjaar! En dat gaat Sunday’s op de Fred natuurlijk vieren met hun klanten. Van 8 t/m 17 maart kan men op alle zonnebanken 22 minuten zonnen voor maar 10 euro per keer. Je krijgt er een zakje zoncosmetica t.w.v. €8,50 bij cadeau! Dan zon je bijna gratis! De Spraytansessie kost slechts €14,95 en op alle uursbehandelingen in de beautysalon krijg je 25% korting.

Ook is er een leuke Facebookactie in samenwerking met De Scheveninger: Raad het aantal zakjes ‘hot’ zonnecosmetica in de pot op de foto en win een prachtige Australian Gold Badlakenset + zonnebrandcrème ter waarde van 70 euro!
Check dus ook de Facebookpagina van De Scheveninger!

Voor iedereen is het feest!

Deel dit bericht via: