Vooraankondiging Vaartocht Oud-Vissers 2019

847
0
Foto: Dick Teske

Het is al jaren vaste prik dat elk jaar voor de Scheveningse oud-vissers van 65 jaar en ouder een vaartocht wordt georganiseerd op de vrijdag voor Vlaggetjesdag. Aangezien Vlaggetjesdag dit jaar wordt gevierd op zaterdag 15 juni, zal dus worden gevaren op vrijdag 14 juni. De tocht is een bijzondere aftrap van Vlaggetjesdag voor degenen die zich in hun werkzame leven bezighielden met de vangst en verwerking van haring en vis of anderszins werkzaam waren in het Schevenings havenbedrijf.

Er zal ijs en weder dienende worden gevaren met de Fortuna en Estrella die rond 13.00 uur bij Het Gouden Kalf aan de Dr. Lelykade van de kant gaan. Terwijl de mannen buitengaats zijn is er voor de ‘oud-vissersvrouwen’ een gezellige middag in Het Gouden Kalf. Vaartocht en middag worden georganiseerd door de Stichting Scheveningse Oud-Vissers & Visserij (SOVV).

In de week van 6 mei 2019 wordt in De Scheveninger de aanmeldingsbon geplaatst waarmee men zich kan aanmelden.

Deel dit bericht via: