CPC voor iedereen

599
0

Op 10 maart aanstaande is het zover, de jaarlijkse City Pier City-loop (CPC). De loop gaat van Den Haag centrum door Scheveningen en weer terug naar de stad. Er zijn verschillende afstanden, zo kan iedereen meedoen met de loop. De afstanden bestaan uit de: NN halve marathon, 10 km loop, 5 km loop gepresenteerd door AD, Triodus jeugdloop 2,5 km en de Ernst & Bobbie kinderloop 1 km. Zo kan iedereen meedoen met de CPC.

Dit jaar speciaal voor het 45-jarige jubileum is er dit jaar ook een speciale loop georganiseerd voor de mindervaliden, namelijk: de CPC for all. De route gaat over hetzelfde parcours als de 1 kilometer. Het is een loopbelevenis op een alternatieve wijzen. De deelnemers mogen meedoen met een loopfiets, rolstoel, handbike etc. Er mag een begeleider mee met de run die krijgen een speciaal coach nummer. Dit nummer is gratis maar moet wel bij de inschrijvingen besteld te worden. Het tarief voor de deelnemer is 5,50 euro. De speciale mindervalidenrun begint op zondag 10 maart aanstaande om 09.30 uur.

Deel dit bericht via: