Politie onderzoekt steekincident Dr. Lelykade

1910
0
Foto: Dick Teske

De politie doet onderzoek naar een steekincident, welke maandagavond plaatsvond aan de Dr. Lelykade.

Het 29-jarige slachtoffer meldde zich in de loop van maandagavond op het politiebureau aan de Nieuwe Parklaan. Hij verklaarde dat hij rond 21.15 uur het slachtoffer werd van overval waarbij hij licht gewond raakte. De man reed over de Dr. Lelykade en zette ter hoogte van de Gamma zijn goudkleurige auto even aan de kant van de weg in verband met een telefoontje. Op dat moment werd hij overvallen door drie mannen. Na een korte worsteling wist het slachtoffer uit de auto te komen en te vluchten.

De politie is naar aanleiding van de verklaring van het slachtoffer op zoek naar drie verdachten. Het slachtoffer kon van twee verdachten een summier signalement geven. Man 1: blank, ongeveer 50 jaar oud met een kaal hoofd. Man 2: blank met een capuchon over zijn hoofd. De daders zijn weggevlucht in de auto van het slachtoffer.

De politie roept getuigen zich te melden via 0900-8844. De Dr. Lelykade, ter hoogte van de Gamma, was enige tijd afgezet voor het onderzoek.

Deel dit bericht via: