Dode bij ongeval met vrachtwagen President Kennedylaan

3050
0
Foto: Dick Teske

Bij een ernstig ongeluk op de President Kennedylaan is maandagavond een 29-jarige fietsster overleden.

Omstreeks 19.10 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding met beknelling op de kruising van de President Kennedylaan met de Stadhouderslaan. Gezien de ernst van de melding werd ook direct het Mobiel Medisch Team opgeroepen.

Op de kruising bleek een fietsster overreden te zijn door een vrachtwagen. De hulpdiensten konden niets meer betekenen voor het 29-jarige slachtoffer. De vrouw overleed ter plaatse.

De kruising was lange tijd afgezet voor onderzoek. Het Verkeers Ongevallen Analyse-team (VOA) onderzoekt de toedracht van de aanrijding. De politie vraagt getuigen van het ongeval zich te melden bij de VOA via 0900-8844.

Deel dit bericht via: