Aldogan schiet maar liefst vijf keer raak voor Scheveningen

806
0
Foto: Dick Teske

De wedstrijd van SVV Scheveningen tegen VVSB leek na de eerste helft een sof te worden voor Scheveningen. In de rust keken de Scheveningers tegen een 0-1 achterstand aan. Maar Mehmet Aldogan zorgde er voor dat de toeschouwers op Houtrust de tweede helft keer op keer konden juichen.

Binnen twaalf minuten had de Scheveningse aanvaller al een hattrick achter zijn naam staan. De honger van Aldogan én Scheveningen was daarna nog niet gestild en met het nodige machtsvertoon liep de ploeg uit naar een klinkende en geenszins geflatteerde 6-1 overwinning. Dé man van de wedstrijd: Mehmet Aldogan, met vijf goals en een assist.

Door de overwinning lijkt Scheveningen voorlopig afscheid te hebben genomen van de directe degradatieplaats.

Deel dit bericht via: