Eindresultaat Feest aan Zee gepresenteerd in jaarboek ‘Afterparty’

783
0
Foto: Anne Reitsma

Wethouder Richard de Mos heeft woensdag het eindresultaat van Feest aan Zee overhandigd gekregen. Hij kreeg de resultaten in de vorm van het jaarboek ‘Afterparty’. Het 200 pagina tellende jaarboek is een terugblik op Feest aan Zee met veel foto’s en achtergronden en beschikbaar voor organistoren en betrokkenen die aan het themajaar hebben meegewerkt.

In 2018 trok het themajaar 5,8 miljoen bezoekers bij festiviteiten en kreeg aandacht in de media ter waarde van 13 miljoen euro. Online doelstellingen werden dubbel overtroffen. Het jaar trok bovendien bijna 40.000 Haagse kinderen naar de zee.

De cijfers zijn positief bijgesteld na donderdag 13 december, toen de organisatie de tussenstand al presenteerde. “Bij de hoge tussenstand in december ontbraken nog cijfers vanuit verschillende organisatoren. Daarnaast liepen een aantal grootse festiviteiten nog door tot eind december zoals The Hague HighLights. Onze dank is groot aan de honderden organisaties die dit resultaat hebben mogelijk gemaakt. Zonder hen was dit niet gelukt”, aldus Henk Scholten namens de organisatie van Feest aan Zee.

Deel dit bericht via: