Opbouw voor het strandseizoen weer van start

631
0
Foto: Dick Teske

Na een zonovergoten weekend gaat het weer kriebelen bij de meeste mensen: het strandseizoen komt eraan!

De eerste opbouwwerkzaamheden van de strandpaviljoens zijn maandag van start gegaan. Met vrachtwagens en kranen worden alle onderdelen op de juiste plek gezet en beginnen heel langzaam weer de eerste contouren van de bekende strandpaviljoens zichtbaar te worden. Vanaf 1 maart zullen de eerste strandpaviljoens de deuren openen.

De paviljoens op het strand tussen de Pier en het Carlton Beach Hotel moeten nog even geduld hebben. Maar de gemeente heeft laten weten dat de plekken waar de paviljoens moeten komen echt voor 15 mei aanstaande worden opgeleverd. De werkzaamheden op de Noord boulevard zijn dan nog niet afgerond. “Het was op voorhand al bekend dat na oplevering van de gehuurde percelen nog werkzaamheden moeten plaatsvinden. Deze afspraak is tot stand gekomen in nauw overleg met de strandondernemers”, aldus de gemeente.

Deel dit bericht via: