Traumahelikopter ingezet voor noodsituatie Rusthoekstraat

1507
0
Foto: De Scheveninger

De hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter, werden zondagmiddag opgeroepen vanwege een noodsituatie in één van de panden van Royal Rustique aan de Rusthoekstraat.

Rond 12.50 uur ging het mis met een bewoner van één van de zorgherenhuizen van Royal Rustique. De situatie liet zich dermate ernstig aanzien dat naast de ambulance ook het Mobiel Medisch Team (MMT) werd gealarmeerd. Het MMT kwam ter plaatse met de traumahelikopter, die in de tuin van het woonzorgcomplex aan de zijde van de Scheveningseweg landde.

Gelukkig bleek de situatie ter plaatse mee te vallen en kon de traumahelikopter al vrij snel weer opstijgen om naar een volgende melding te gaan. Het slachtoffer is ter controle per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Deel dit bericht via: