Drie verdachten aangehouden na mishandeling Duinoord

556
0

De politie heeft woensdagavond 23 januari drie verdachten aangehouden naar aanleiding van een mishandeling eerder op de dag in de wijk Duinoord. Hierbij raakte een 16-jarige jongen ernstig gewond.

Rond 14.30 uur kreeg de politie de melding van een mishandeling op de kruising van de Danckertsstraat met de 2e Sweelinckstraat. Het 16-jarige slachtoffer werd hierbij ernstig toegetakeld door een andere jongen, die vervolgens weg rende in de richting van de Valeriusstraat. Het slachtoffer werd met spoed vervoerd naar het ziekenhuis, waar hij nog steeds ligt.

Na rechercheonderzoek hield de politie in de avond drie verdachten aan: twee jongens van vijftien jaar en één van zestien jaar. Zij zitten op dit moment vast en worden verhoord. Het rechercheonderzoek gaat onverminderd door. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

De recherche is nog steeds op zoek naar getuigen van deze mishandeling. Heeft u iets gezien of gehoord, of heeft u camerabeelden van dit incident, belt u dan de politie via 0900-8844, of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Deel dit bericht via: