Brandjes in onrustig Duindorp

3814
0
Foto: De Scheveninger

Na het nieuws dat er geen nieuwe pallets aangevoerd mogen worden voor het vreugdevuur op het Zuiderstrand is het onrustig in Duindorp. De brandweer moest al voor diverse kleine buitenbrandjes in actie komen.

Omstreeks 20.20 uur was het flink raak in de Tesselsestraat. Daar stond een bouwkeet in brand. De vlammen sloegen hoog uit de keet en er was een enorme rookontwikkeling waardoor de naastgelegen Nieboerweg blauw stond.

De brandweer was snel ter plaatse en constateerde dat er ook nog enkele gasflessen in de keet aanwezig waren. Hierop heeft de politie de afzetting groter gemaakt en gevraagd aan alle omstanders om iets meer afstand te houden.

De brandweer heeft drie gasflessen snel veilig kunnen stellen. De bouwkeet moet als verloren worden beschouwd. De brand is vermoedelijk aangestoken.

Deel dit bericht via: