Scheveningse visserij sponsort de jeugd van SVV Scheveningen

1951
0
Foto: Nicol Taal

Stichting Noordzeevis uit Scheveningen heeft samen met voetbalclub SVV Scheveningen de handen ineengeslagen om sponsors te zoeken voor de jeugd van de club. Op zaterdag 1 december onthulde Stichting Noordzeevis uit Scheveningen de sponsors.

De bekendmaking werd gedaan door Ron Kleijn, voorzitter SVV Scheveningen, en Matthijs den Heijer, voorzitter Stichting Noordzeevis uit Scheveningen in het sponsorhome van ‘de Schollekoppen’. De nieuwe sponsors zijn Rederij Groen en W. van der Zwan. Twee Scheveningse bedrijven actief in de visserij en zeevaart.

“Noordzeevis is een gezond en lokaal product. Helaas eten we er hier in Nederland maar weinig van. Met de sponsoring hopen we de jeugd bekend te maken met Noordzeevis. Sport en voeding zijn nauw met elkaar verbonden en vis past goed in een sportdieet. Het is goed dat er een steentje aan de jeugd wordt bijgedragen, want de jeugd is de toekomst”, aldus Matthijs den Heijer.

Deel dit bericht via: