Club Lourdes aan Zee van start

1001
0
Foto: Arnaud Roelofsz

Vanaf vandaag, donderdag 1 november, nemen Zuiderstrandtheater en Feest aan Zee een maand lang de Lourdeskerk over met Club Lourdes aan Zee. Een sprankelende ode aan het authentieke variététheater met muziek, comedy en variété. Heeft u nog geen idee of dit iets voor u is? Wij zetten vijf redenen voor u op een rij.

Exclusieve voorstellingen
Het programma van Club Lourdes aan Zee bestaat uit een unieke reeks voorstellingen, die exclusief gemaakt zijn en niet eerder in Nederland zijn opgevoerd. Zoals Circus in de Branding, een unieke variétévoorstelling geregisseerd door Karel de Rooij (Mini & Maxi) of Jazz Orchestra of the Concertgebouw met gastsolist Mike Boddé, die met een eenmalige productie een ode brengen aan de vermaarde Kurhausconcerten.

BN’ers
Er komen grote namen zoals Pepijn Gunneweg, De Dutch Don’t Dance Division, Percossa, Brigitte Heitzer, Sander van de Pavert, Anke Prevoo Mike Boddé en Jazz Orchestra of the Concertgebouw.

Lekker warm
De dagen worden weer korter en het weer steeds kouder. Verwarm uzelf in de, tot variétéclub omgetoverde, Lourdeskerk. Met lekkernijen en sfeervolle optredens een prettige afwisseling met de stormachtige branding.

Voor iedereen
Er zijn voorstellingen voor iedereen: van muziek tot variété en voor jong tot oud. Van gezellige familiecircus voorstelling tot intiem concert op zondagochtend.

Combineer met andere leuke events
De hele maand november faciliteert Feest aan Zee tientallen andere leuke events op Scheveningen te beleven! Van Red Bull Knock Out, de zwaarste motorstrandrace ter wereld, tot fascinerende lichtprojecties op het Kurhaus en de knusse ijsbaan.

Deel dit bericht via: