Max Dohle Mode bestaat 70 jaar

1497
0

Wie Scheveningen kent, kent Max Dohle Mode. Een kwaliteitswinkel in de Gentsestraat 44, die bekend staat om de uitgebreide collectie damesmode en lingerie. Al 70 jaar lang.

In 1948 start Jos Dohle zijn winkel in de Gentsestraat. Hij was een van de vijf zonen van Max Dohle, die een winkel in Groningen had. Zijn zonen openden een winkel onder die naam, verspreid over het land. Zo vlak na de oorlog was er behoefte aan textiel, zoals breiwol, dekens en dames- en kinderkleding. Later voegde zijn vrouw de lingerie afdeling daar aan toe. Mevrouw Dohle heeft de winkel jarenlang gerund en de dochters Brigitte en Miriam zijn haar opvolgers. Dit jaar bestaat het familiebedrijf dus 70 jaar!

Van top tot teen
Max Dohle Mode heeft zich ontwikkeld tot een speciaalzaak in damesmode, lingerie en accessoires. Miriam: “Dat is een hele fijne combinatie om mee te werken. Klanten komen voor een panty, anderen voor een volledig kledingadvies of een cadeau uit onze uitgebreide collectie accessoires.” Ook staat Max Dohle Mode bekend om haar lingeriecollectie. Miriam: “Vooral bij de aankoop van lingerie is een goed advies onmisbaar. Wij brengen daarom een breed assortiment.”

Een van de specialiteiten van Max Dohle Mode is de broekencollectie. Miriam: “Wat je stijl ook is en wat voor figuur je ook hebt, bij ons vind je alle soorten broeken van merken als Atelier GARDEUR, TONI en ZERRES. Van de meeste easy jogstyle tot de stoerste coated leather broeken en van strakke leggings tot wijd uitlopende flared pantalons. Daar hebben we ook een naam in opgebouwd.”

Bij Max Dohle Mode zijn kwaliteit, pasvorm en de wensen van de klant essentieel. Miriam: “We geven graag advies, maar de klant kan bij ons ook in alle rust rondkijken en passen.”

Altijd bezig met modetrends
Miriam: “Het is nodig om te blijven vernieuwen en de ontwikkelingen in de mode te volgen. We willen de klanten steeds blijven verrassen. Zo hebben we dit najaar een nieuw merk toegevoegd: Terre Bleue, een Belgisch merk met ‘casual chic’ uitstraling.”

Deel dit bericht via: