Wethouder De Mos bezoekt projecten Feest aan Zee tijdens mini-tour

1378
0

Na een werkbezoek aan de Scheveningse haven vrijdagochtend bezocht wethouder Richard de Mos ’s middags diverse projecten op Scheveningen die zijn opgezet in het kader van de viering van ‘200 jaar Badplaats, Feest aan Zee.

De toer begon op de boulevard bij het informatiecentrum ‘De Kust Gezond’ ter hoogte van de Pier. Daar werd het najaarsprogramma van Feest aan Zee gepresenteerd met nieuwe evenementen en voorstellingen.

Daarna ging de toer verder naar het Street-art kunstwerk, wat is verschenen op de bouwschutting die om de werkzaamheden van de Noordboulevard staat. Hier mocht de wethouder de laatste hand leggen aan het hedendaagse panorama. Hij spoot de naam ‘Het Nieuwe Panorama’ op de bouwschutting en daarmee werd het kunstwerk officieel geopend.

De delegatie vertrok hierna met het boulevardtreintje naar de openluchtexpositie Noordzeevis op de boulevard ter hoogte van het monument De Vissersvrouw. Daar kreeg de wethouder een toelichting op de expositie en kon er geproefd worden van visgerechten bereid met Noordzeevis. Ook waren er enkele geportretteerden aanwezig om uitleg te geven waarom zij ambassadeur zijn van Noordzeevis.

Deel dit bericht via: