SVV Scheveningen begroet diverse nieuwe sponsoren

2750
0
Foto: Dick Teske

Het bestuur van SVV Scheveningen kan vol trots melden dat er in de afgelopen periode diverse nieuwe sponsoren zich verbonden hebben aan SVV Scheveningen.

Zo is Cornelis Vrolijk Holding BV toegetreden tot de sponsors van SVV Scheveningen. Het internationaal gerenommeerd visserijbedrijf heeft haar vestigingslocatie in IJmuiden, maar door de overname van Jaczon BV in 2005 en van Jac. den Dulk & Zonen BV in 2016 is er wel sprake van een sterke verbondenheid met de Scheveningse visserij.

Daarnaast mag SVV Scheveningen ook het bekende Braziliaans restaurant Rodizio, gelegen op de Gevers Deynootweg, als nieuwe sponsor begroeten. Restaurant Rodizio wil zich graag onderscheiden van andere Braziliaanse restaurants en doet dat onder meer door hun vlees te bereiden op de manier waarop de Gauchos dat doen.

Tot slot kan SVV Scheveningen een nieuwe sponsor presenteren, die in een korte tijd een grote naamsbekendheid in Scheveningen heeft verworven, hét huis-aan-huisblad voor Scheveningen: De Scheveninger. De medewerkers van de De Scheveninger zijn stuk voor stuk jonge enthousiaste mensen, die een enorme passie hebben voor ‘ons dorp’ Scheveningen.

“Wij bedanken deze drie bedrijven voor het vertrouwen dat zij hebben uitgesproken en bekrachtigd hebben met een sponsorovereenkomst met onze club. Wij zien een succesvolle samenwerking tegemoet”, aldus Kees Rog, bestuurslid Commerciële Zaken van SVV Scheveningen.

Deel dit bericht via: