Stakende leerkrachten verrassen ouderen in Het Uiterjoon

2218
0

Woensdag 12 september staakten de leerkrachten in het basisonderwijs. Ook de leerkrachten van CBS De Vuurtoren deden mee aan de landelijke estafettestaking, die sinds vorig jaar gaande is.

Op hun stakingsdag bezochten de leerkrachten van CBS De Vuurtoren de bewoners van woon- en zorgcentrum Het Uiterjoon aan de Vissershavenstraat. Met dit bezoek willen de leerkrachten ook hun collega’s in de zorg een hart onder de riem steken. Daarom hielpen de leerkrachten woensdagochtend mee met verschillende activiteiten voor de bewoners van Het Uiterjoon.

De leerkrachten werden hartelijk ontvangen met een kop koffie en een koekje, waarna zij voor de bewoners van Het Uiterjoon onder andere wafels zijn gaan bakken en ronddelen. Ook werd er geschilderd voor het project ‘200 jaar Badplaats Scheveningen’ en hebben een aantal leerkrachten meegedaan met de gym.

Het team van CBS de Vuurtoren vond het een erg leuk bezoek en merkte dat het bezoek door alle betrokkenen zeer op prijs werd gesteld.

Deel dit bericht via: