D66: “Hoe staat het met de Badhuisstraat?”

1512
0
Foto: Dick Teske

D66 heeft schriftelijke vragen gesteld over de voortgang van de beloofde opknapbeurt van de Badhuisstraat.

In november 2017 stemde een meerderheid van de gemeenteraad in met de motie om de Badhuisstraat op te knappen en hierover in overleg te gaan met de BIZ Badhuisstraat. Ook in het coalitieakkoord staat dat de Badhuisstraat een opknapbeurt verdient.

“Desalniettemin verloedert de straat momenteel nog altijd steeds verder”, meent Dennis Groenewold van D66. Het college liet middels een tussenbericht voor de afdoening van de motie weten dat in januari 2018 een gesprek zou plaatsvinden met de BIZ. “De raad had al een half jaar geleden over dat gesprek geïnformeerd moeten worden. Tot op dit moment is de raad echter niet geïnformeerd over de uitkomst van dat gesprek en er is ook nog geen afdoening van de motie.”

Groenewold wil van het college weten hoe het staat met de afdoening van de motie én wanneer het college de duurzame impuls, zoals benoemd in het coalitieakkoord, wil gaan uitvoeren. Ook vraagt Groenewold of het college bereid is om zogenoemde ‘quick wins’ uit te voeren in afwachting van de definitieve opknapbeurt.

Deel dit bericht via: