SVV Scheveningen ontvangt keurmerk voor vrijwilligersorganisaties

1548
0

Op zaterdag 8 september heeft SVV Scheveningen als eerste voetbalvereniging in Den Haag uit handen van Marijke van Weelden van PEP Den Haag het ‘Haags Keurmerk voor Vrijwilligersorganisaties’ ontvangen. Het Haags Keurmerk is bedoeld voor de kleinere vrijwilligersorganisaties die zonder of met een gering aantal betaalde krachten hun werk doen. Daarmee onderscheidt het Haags Keurmerk zich van het landelijk keurmerk ‘Goed geregeld’ van het NOV.

Afgelopen maanden is door Gerard Roeleveld, bestuurslid ‘Kantine- en Vrijwilligerszaken’ hard gewerkt om aan de eisen van het keurmerk te voldoen. Hiervoor is onder andere een uitgebreid beleidsplan op papier gezet. “Als bestuur zijn wij bijzonder trots dat wij dit keurmerk als eerste voetbalvereniging in Den Haag hebben ontvangen. Het doel is om het beleidsplan zo snel mogelijk bekend en vertrouwd te laten maken onder onze leden en aan een ieder die zich betrokken voelt bij onze mooie vereniging”, aldus SVV-voorzitter Ron Kleijn.

Deel dit bericht via: