Traumahelikopter ingezet bij gewond kindje Maastrichtsestraat

1689
0

Zaterdagmiddag werden de hulpdiensten, omstreeks 12.40 uur, gealarmeerd voor een medische noodsituatie binnenshuis in de Maastrichtsestraat. Ook de traumahelikopter werd gealarmeerd voor het incident.

In de woning aan de Maastrichtsestraat bleek een kindje gewond te zijn geraakt. De precieze toedracht is niet bekend gemaakt.

Het kindje is nagekeken door het Mobiel Medisch Team (MMT), die met de traumahelikopter waren geland in het duingebied aan de Zwolsestraat. Het onfortuinlijke kind was gelukkig aanspreekbaar, maar is voor verder onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. “Het kindje schijnt het naar omstandigheden redelijk goed te maken”, liet wijkagent Robert Engelkamp weten via Twitter.

Even na 13.00 uur steeg de traumahelikopter weer op en verliet Scheveningen.

Deel dit bericht via: