ADO Den Haag in veilige handen bij Hofstad Security

2518
0

Hofstad Security lijkt niet te stoppen. De meeste grote evenementen op Scheveningen zijn ondergebracht bij het bedrijf, ze houden een oogje in het zeil bij de dagelijkse gang van zaken in het havengebied en op de boulevard wordt met het zogenoemde SUS-team de orde bewaakt. Het is zo maar een greep uit de opdrachten van het Scheveningse beveiligingsbedrijf.

Nu mag Cees Hofland, van Hofstad Security, weer een mooie opdracht toevoegen aan die groeiende lijst. “We werden enige tijd geleden benaderd door ADO Den Haag om de beveiliging te gaan verzorgen, daar hoefden wij natuurlijk niet lang over na te denken!”, vertelt Cees. “Dus met grote blijdschap en een trots gevoel mogen wij mededelen dat met ingang van het seizoen 2018-2019 Hofstad Security de beveiliging gaat verzorgen van ADO Den Haag. We zijn echt ongelooflijk trots dat wij dit als Scheveningse organisatie mogen gaan doen.”

Beveiligers zijn bij Hofstad Security altijd welkom. Dus heb je interesse in een baan in de beveiligingsbranche? Vraag een gesprek aan bij Hofstad Security via e-mail: opleidingen@hofstadsecurity.nl. “Zo’n 98% van de deelnemers behaald zijn diploma met ons alles-in-één-pakket”, aldus Cees.

Deel dit bericht via: