Volop beweging bij SVV Scheveningen

1053
0

De Scheveningse voetbalvereniging SVV Scheveningen heeft deze week veel nieuws te melden. Zo werd bekend dat Barry Rog (21), Björn Wagenaar (20) en Esin Gula (26) ook komend seizoen de club trouw blijven. Scheveningen had zich al in een eerder stadium verzekerd van een langer verblijf van de middenvelders Leroy Resodihardjo, Levi Schwiebbe en Mitchell de Vlugt voor het seizoen 2018-2019.

Wel wordt er volgend seizoen afscheid genomen van Peter Jungschläger (33). Hij beëindigt zijn actieve carrière om meer tijd vrij te maken voor zijn gezin en maatschappelijke carrière.

Binnen het bestuur van SVV Scheveningen is er ook het een en ander veranderd. Er is een herverdeling geweest van taken en verantwoordelijkheden.

Jerry de Rijk, nu bestuurslid Voetbal Technische Zaken (VTZ) zal bestuurlijk verantwoordelijk zijn voor de technische commissie.

Naast Ron Cramer, die al heel lang het gezicht is van de technische commissie en verantwoordelijk blijft voor de seniorenselecties, nemen ook Danny Krayenoord, Raymond de Jong en Hans Tellier zitting in deze commissie. Raymond de Jong wordt Hoofd Jeugd Opleidingen voor de pupillen (van O6 t/m O12). Danny Krayenoord, is aangesteld als Hoofd Jeugd Opleidingen voor de junioren (van O13 t/m O19). Hans Tellier is dit seizoen trainer van het team onder de 23 jaar. Volgend seizoen zal Hans verantwoordelijk zijn als trainer van het 2e elftal van SVV Scheveningen en zal Steven Faber de talenten gaan opleiden.

Om te zorgen dat alle organisatorische en randzaken ook goed ingevuld gaan worden zijn deze taken bestuurlijke in handen bij het Bestuurslid Voetbal Organisatorische Zaken (VOZ) Cees van den Berg. Cees is al 20 jaar bestuurslid waarbij hij met name de portefeuille Commerciële Zaken bekleedde. Hij was naar eigen zeggen toe aan iets anders en gaat vol nieuwe energie deze uitdaging aan.

Tot slot is bekend geworden dat ter ondersteuning van al de activiteiten van SVV Scheveningen met onmiddellijke ingang Ronald de Graaf is benoemd in de functie van bestuurslid Facilitaire Zaken.

SVV Scheveningen is nog op zoek naar mensen die als trainer, leider, coördinator of in een andere functie mee willen werken. Kandidaten kunnen een mail sturen via e-mail: jerryderijk@svvscheveningen.nl.

Deel dit bericht via: