Huisarts Baak neemt afscheid van zijn praktijk

2502
0
Foto: C. van Egmond

Afgelopen week nam huisarts Henk Baak in Muzee Scheveningen afscheid van zijn praktijk en de mensen die soms jarenlang onder zijn zorg stonden. “De afscheidsreceptie heb ik als overweldigend en onvergetelijk ervaren. Zo’n 350 mensen hebben mijn vrouw en mij de hand geschud waarbij zij hun dank hebben geuit voor de goede huisartsenzorg.”

Henk Baak is 25 jaar als huisarts werkzaam geweest op Scheveningen. De praktijk, die tegenwoordig gevestigd is in Gezondheidscentrum aan de Badhuisweg 78, is per 1 april overgedragen aan huisarts Carlien Sturm-Bos. Zij zal de praktijk voortzetten als ‘Huisartsenpraktijk het Baken’ en de samenwerking met huisarts Mirjam Willems continueren. “Hun professionaliteit en stijl van werken past goed bij de praktijkvoering die de patiënten tot nu toe gewend waren”, aldus huisarts Baak.

Deel dit bericht via: