Opnieuw getuigenoproep voor Visserijbuurt-branden

2318
0
Foto: Dick Teske

De politie is nog steeds op zoek naar getuigen in de zaak van de brandstichtingen in de Visserijbuurt. Sinds de start van het nieuwe jaar werd de buurt geteisterd door een tiental brandjes. Dit varieerde van brandjes in ondergrondse vuilcontainers, tot voertuigen en zelfs een woningbrand nadat grofvuil voor de woning in brand werd gestoken en de vlammen oversloegen.

Er is de afgelopen drie weken extra gesurveilleerd in de Visserijbuurt. Niet alleen door agenten, maar ook buurtbewoners hielden vrijwillig een extra oogje in het zeil. “Het onderzoek door de recherche is al vergevorderd, maar we zijn nog steeds dringend op zoek naar getuigen”, vertelt Alex van den Ende, namens Politie Scheveningen, team wijkzorg. “We roepen daarom nogmaals iedereen op om zich te melden als zij de afgelopen tijd iets verdachts hebben gezien in de Visserijbuurt en met name in de nachten dat er branden waren. Elke kleine aanwijzing kan nuttig zijn voor het onderzoek.”

Heeft u informatie die de politie kan helpen in hun onderzoek naar de brandstichtingen in de Visserijbuurt, neem dan contact op via telefoon: 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Neem dan contact op via ‘Meld misdaad anoniem’ via telefoon: 0800-7000.

Deel dit bericht via: