Afbeelding
Foto: JvC

Stille Zaterdag: Passie- en Paasconcert in Oude Kerk

Op zaterdag 30 maart aanstaande vindt het Passie-en Paasconcert weer plaats in de Oude Kerk, aan de Keizerstraat.

Dirigent Martin Mans zal weer op fantastische wijze het Passie-en Paasverhaal in muziek vertellen met medewerking van mannenkoor De Gouwestem uit Waddinxveen. Daarnaast zal The Martin Mans Formation een aantal solonummers zingen. Ook zal solist Andries Stigter optreden met zijn prachtige basstem. Natuurlijk is er ook weer ruimte voor samenzang.


Martin Mans zorgt ook dit jaar weer voor de algehele leiding. De dirigent kijkt uit naar deze uitvoering. “Het Passie- en Pasenconcert op Scheveningen is elk jaar weer heel bijzonder! Het programma van de kruisweg tot de opstanding klinkt indrukwekkend in de fraaie akoestiek van de Oude Kerk. De Gouwestem komt elk jaar met veel inspiratie naar Scheveningen om de altijd weer stampvolle kerk te laten genieten”, aldus Mans.

Aan het orgel zit Martin Zonnenberg voor de muzikale ondersteuning. Op de vleugel zal Mark Brandwijk zijn inbreng hebben en Noortje van Middelkoop speelt op de panfluit. De avond zal geopend en gesloten worden door Rijk Vinke, de voorzitter van De Gouwestem. Het belooft dus ook deze keer een schitterende avond te worden.

Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsors. Ook zal er een collecte gehouden worden. Hierdoor is het concert gratis te bezoeken en voor iedereen toegankelijk. Aanvang: 20.00 uur.