Afbeelding
Foto: PR

Boulevard of Music 'Blues & Rock Classics' met Rob Bolland

De voorgaande drie edities van Boulevard of Music in Podium aan Zee met het Beste uit de Symphonic Rock, de Nederpop en de Westcoastsound zijn goed aangeslagen bij het publiek. Op zaterdag 30 maart staat de vierde editie centraal in de Keizerstraat: RockBoulevard ft. Rob Bolland en Conchita - Blues & Rock Classics!

Het RockBoulevard Project is samengesteld door muziekjournalist Martin Reitsma, oprichter en initiatiefnemer van onder meer Boulevard of Music. “Dat concept komt voort uit Boulevard of Golden Music. Dit evenement had een grote verbindende factor voor zowel de bekende Haagse acts als de duizenden bezoekers. De roep om terugkeer van dit evenement is er nog steeds. Gezien mijn grote netwerk in de Haagse en Nederlandse pop- en rockmuziek besloot ik om de Facebookpagina van Boulevard of Music verder te ontwikkelen tot wat het nu is: een populaire muzieksite die jaarlijks tussen de 1,3 en 1,5 miljoen keer wordt bekeken door tienduizenden leden en volgers, waarbij de waardering en de interactie groot is.”

In korte tijd heeft RockBoulevard al de nodige naam en faam opgebouwd met memorabele optredens van onder andere Robert Jan Stips, Rob en Ferdi Bolland en Beer Klaasse. De band werd tijdens optredens op Kasteel de Wittenburg en bij de Life Time Achievement uitreiking voor Bolland & Bolland in Wassenaar door publiek en popiconen geprezen vanwege hun sterke vertolkingen van rock- en popklassiekers. Op 30 maart aanstaande is het thema ‘Blues & Rock Classics'. In RockBoulevard vind je maar liefst drie Pink Project-bandleden terug, Hans Hendrik (gitaar), Giovanni Pepe (toetsen), Konstantin Iliev (saxofoon). Conchita Venderbosch wordt geflankeerd door gitarist Jelle Wunderink (Phil Bee, AJ Plug). De special guest is Rob Bolland.

Deze show vindt plaats op Scheveningen. Wat betekent de badplaats voor de goed gesoigneerde muziekjournalist Reitsma? "Ik heb mooie herinneringen aan het strand, het uitgaan vanaf de jaren '70 naar de roemrijke Scheveningse discotheken en uitgaanscentra met hun eigen identiteit en heroïsche historie, de unieke eigen sfeer en de Radio Veronica geschiedenis.”


Boulevard of Music 'Blues & Rock Classics' vindt plaats op 30 maart in Podium aan Zee, aan de Keizerstraat 58. Kaarten à 16 euro zijn verkrijgbaar via de website:
www.podiumaanzee.nl.