Algemene jaarvergadering BOH

Op dinsdag 26 maart aanstaande houdt de Bewonersorganisatie Havenkwartier (BOH) de jaarvergadering annex algemene bewonersvergadering. Bewoners uit het Havenkwartier, inclusief Vissenbuurt, Geuzenwijk en De Zuid zijn van harte welkom vanaf 20.00 uur in de Mallemok, aan de Westduinweg 38d.

De jaarvergadering zal dit jaar in het teken staan van het coalitievoorstel om de kuststrook als ‘zero-emissie-gebied’ te bestempelen. Daarnaast staat op de agenda het welkom door de voorzitter, mededelingen, het jaarverslag en de financiële afwikkeling van de BOH over 2023, het verslag van de kascommissie en de begroting voor 2024. Na het inhoudelijke gedeelte over de zero-emissie zal het in de laatste Rond de Haven zich voorstellende nieuwe bestuurslid gekozen kunnen worden. Na afloop van het formele gedeelte is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten


Spel en improvisatie

In het Couvéehuis, aan de Frankenslag 139, is er nog plaats bij de cursus spel & improvisatie. Elke maandag van 15.30 tot 17.00 uur onder leiding van Lot Hooghiemstra, met laagdrempelige oefeningen in beweging, improvisatie en klank. Ontdek de onbegrensde mogelijkheden en de vreugde van het improviseren in het spel, zoals we die als kind al in ons hadden. Ervaring is niet nodig. Lot werkt vanuit theaterimprovisatie en de clownerie. De prijs is 28 euro voor een blok van acht lessen. Aanmelden kan bij de receptie van het Couvéehuis of via telefoon: 070–3500694.


Projectzangers en -zangeressen gezocht

Op 17 november aanstaande zal de Chr. gem. zangvereniging Concordia in de Bethelkerk opnieuw het oratorium 'Jozef' uitvoeren. De zangvereniging is op zoek naar projectzangers en -zangeressen, die vaste leden bij de uitvoering willen versterken. Aan de medewerking zijn geen kosten verbonden. De repetities zijn op maandag van 20.00 tot 22.00 uur in wijkgebouw Ons Centrum, Tesselsestraat 59. Voor meer informatie, zie de website:
www.zangverenigingconcordia.nl.