Afbeelding
Foto: PR

Scheveningers geven gul aan Voedselbankwinkel Schappelijk

Algemeen

Tijdens NL Doet op 15 en 16 maart zijn bijna 200 kratten met boodschappen opgehaald voor Voedselbankwinkel Schappelijk. Daar kunnen cliënten van de Voedselbank uit Scheveningen voor hun boodschappen terecht. Aan de actie namen vrijwilligers deel van World Forum, EGM Scheveningen, Commanderij, Rotaryclubs Scheveningen, Den Haag Pulchri en Welzijn Scheveningen.

De gedoneerde boodschappen zijn direct bij Voedselbank Schappelijk in de Mallemok op de Westduinweg afgeleverd en zijn ook bestemd voor heel Haaglanden. Schappelijk is een initiatief van de Stichting Vrienden van Welzijn Scheveningen. Cliënten van de Voedselbank uit Scheveningen kunnen bij Schappelijk boodschappen naar eigen voorkeur kiezen.

Schappelijk wil alle vrijwilligers heel hartelijk danken voor deze uiterst geslaagde inzamelingsactie. Deze vrijwilligers organiseren deze actie al jaren met onverminderd enthousiasme. Ook veel dank aan de supermarkten van Albert Heijn aan de Amsterdamsestraat, de Keizerstraat, Theo Mann-Bouwmeesterlaan, de Frederik Hendriklaan, de Jumbo Koornneef Aan de Haven en de vernieuwde Aldi aan de Westduinweg, dat zij meewerkten aan deze actie.

Ruim 70 huishoudens met in totaal 180 personen op Scheveningen maken gebruik van de Voedselbank. Zij komen in aanmerking voor een pas voor de Voedselbank.

}